“Buat Terkejut Je. Ingatkan Apa Tadi, Rupanya…”- Kelakuan ‘Sedih’ Achey Bikin Netizen Keliru Tapi Part Terakhir Memang Lawak Habis

[VIDEO] “Buat Terkejut Je. Ingatkan Apa Tadi, Rupanya…”- Kelakuan ‘Sedih’ Achey Bikin Netizen Keliru Tapi Part Terakhir Lawak Habis

Dengar sahaja nama pelawak terkenal ini, pasti membuatkan ramai yang terhibur malah baru-baru ini pasangan Achey dan isteri berkongsi berita gembira kerana telah membuat keputusan untuk mengambil anak angkat.

Achey atau nama sebenar Mohd Nasir Hamzah ini merupakan selebriti pelawak yang mendapat perhatian ramai malah bukan sahaja dirinya, isteri dan keluarga Achey juga terkenal dengan sifat kelakarnya.

Namun pada kali ini, sempena menyambut hari raya setelah sebulan berpuasa pelawak ini tidak ketinggalan untuk turut meraikan hari gembira ini. Bahkan menerusi video terbaru yang dimuat naik oleh Achey dilaman sosial Instagram miliknya membuatkan netizen tertawa kerana lawaknya itu.

Menerusi video berkenaan yang mendapat lebih 5ok tontonan dan rata-rata turut tertawa melihat telatah Achey yang pada mulanya sedih namun part terakhir video adalah tentang beliau sedang bersalaman dengan pokok pisang dan baju dipakai oleh Achey turut berwarna yang sama.

Keikhlasan tu paling penting raya ini

Kau dah kenapa Achey… aku hampir2 nak menitiskan air mata….

Daun pisang rupenye…

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @SoyaLemon

Sumber : KisahDunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *